luni, 1 iunie 2009

De musai....... bucuros!...ma alatur unui "Manifest impotriva omului PROST"

Va salut si va impartasesc placerea de a posta pe acest blog dar si tristetea ca datorita atitudinii unora dintre subiecti ,membri ai blogului s-au hotarat sa nu mai posteze.
Asa ca , din respect pentru adevar si pentru al lui Caragiale "PAROL MONSIEUR" ma alatur si eu "manifestului impotriva omului prost".
In consecinta vreau sa transmit persoanelor care s-au sesizat in urma postarilor de pe acest blog si au facut presiuni asupra administratorilor ca nu sunt altceva decat subiectii manifestului mai sus amintit. Daca nu stiti , in decembrie 1989 , cei ce au murit acolo ne-au dat noua posibilitatea la libera exprimare , drept de care voi cei care v-ati sesizat nu numai ca nu ati auzit asa ca vi-l spun eu si in zilele trecute au mai amintit si altii de acest drept.
"Dreptul la libera exprimare,este un drept recunoscut atît de legislaţia naţională, cît și de instrumentele internaţionale.La capitolul reglementare naţională,acesta se cuprinde în Constituţia RM care enunţă în art.32 , alin.1: ”oricărui cetăţean îi este garantată libertatea gîndirii,a opiniei,precum și libertatea exprimării în public prin cuvînt, imagine sau prin alt mijloc posibil”, art. 1 din Legea presei nr.243 din 26.10.1994 ” Statul garantează tuturor persoanelor dreptul la exprimarea liberă a opiniilor şi ideilor ( )” , art.4,alin. 1 din Legea privind accesul la informaţie nr.982 din 11.05.2000 "

4 comentarii:

SURSA spunea...

ma alatur si eu manifestului .........:))

Ghiti spunea...

Multumesc pentru ajutor. Dar pana acuma nu m-am gandit sa postez aceste articole de legi. Ma bucur ca avem ajutoare la acest blog si sa-l promovam pana nu o sa mai putem tasta, atunci sa ne inlocuiasca urmasii nostri.:)

Ionut Costrut spunea...

Faza e ca avem o arma mult mai tare ca si "Radio Shantz!"...si anume: "internetu` aista!"

costrut florin spunea...

...bun venit pe blog....daca suntem mai multi nu au cum sa ne doboare..:))