marți, 2 iunie 2009

ETERNA Campanie......electorala!

Si cum mergeam asa......, prin sat ce sa vezi! afise peste tot... Culoarea portocalie a surclasat verdele copacilor... Campania electorala este in toi: masini cu slogane, tinerii cu chipiu si tricouri in culorile partidului lipind afise... nimic nou pana cand dau cu ochii de seniorii partidului care echipati si ei ,care cum au reusit sa obtina, cu un tricou sau un chipiu impart brosuri("manifeste") la iesirea din biserica. " Beeeeeeeeestial!" ...:)))) Macar juniorilor le statea bine imbracati asa:))) Dar la ce imi zboara gandul...?!.... Oare nu au recurs si acestia la acelasi model de "MANIFESTE" de care a fost acuzata tanara echipa *** in campania trecuta?!!! Aaaaaaaa.... acuma se poate ca e de la "putere" citire. Pai nu am ce sa le zic decat: FRATILOR......!!!!!!!! imi place de voi ca ati luat notite!
Dar ce era cel mai interesant in toata treaba asta este ca transportul echipei electorale era asigurat de masina PRIMARIEI............. LLLLOOOOOOOLLLLLLLLLL!!!!!!!!!

11 comentarii:

Ghiti spunea...

Imi pare rau ca am moderat postarea, dar dupa cum se poate observa pe acest blog nu s-au folosit denumirea partidelor. Si din aceasta cauza mi-am permis sa inlocuiesc initialele partidului. Va rog ca pe viitor sa nu folosim denumiri de partide, pentru ca nu este un blog electoral.
Multumesc si la mai bine.

Ionut Costrut spunea...

Va dau o idee...tipariti pe o coala A4...cu copy/paste, http://comunamarca.blogspot.com pe mai multe randuri si coloane...si le imprastiati prin sat. Ca prin mess...cam greu se ajunge. Asa ca si badea Gheorghe, cand a ajunje pe la oras, in loc sa traga la un birtut, a traje la un net cafe, sa se destinda:D Spor...

Sursa spunea...

Fratilor Aplicati cenzura....?:)))) Parca asta era problema edililor din comuna.
Da' nu asta e cel mai important ci faptul ca...........ca...........ca.....ca
AVEM MAICUTZE..........!!!!!!!!!!
Cate...? 2...., doua avem..:)....YES...!!!!!

Ghiti spunea...

Oare daca reusea sa fie ales ca si primar, contra-candidatul actualului primar din al doilea tur, cu ce masina se plimba sa faca campanie electorala?:)) Bine face ca o foloseste, si daca ai nevoie de masina, in folosul comunei, ar trebui sa ti-o puna la dispozitie.

Anonim spunea...

Ghita ma faci sa rad. Daca merg cei de la alte partide sa ceara masina pt a putea imparti afise prin comuna le-o da primarul?:)) Hai sa deschidem ochii si sa vedem lucrurile exact cum se intampla si sa nu punem intrebari retorice "cu ce s-ar fi plimbat contra-candidatul daca ar fi ajuns primar".
Cadrele didactice sau elevii din comuna au acces la masina
primnariei? Nop!!!!
Adevarul e departe de ceea ce spui tu .........

Si sa-ti respect dorinta: Geta ;))

Ghiti spunea...

Pai atunci sa nu ne mai miram ca se plimba cu masina primariei de parca ar fi un eveniment.

Anonim spunea...

Care "Geta"? Alta Geta

Ghiti spunea...

da care anonim?:))

Anonim spunea...

Geta....bioenergeta ;))

Ghiti spunea...

Si pentru Ionut. Nu folosi numele sefului, ca poate nu se stie.:))

aandreea spunea...

ghitzi ai maare dreptate..contracandidatul nu primea mashina primariei nici in ruptu' capului..aa..sh apropo..cu ocazia alegerilor europarlamentare aceasta constructiva actziune s-a reluat...astfel primaru' alaturi d unul dintre cei mai apropiatzi consilieri au pornit in promovare de partid P*L...si au luat frumushel mashina din garaj..jeep-ul consilierului...si catziva "shoimi ai patriei"..si au plecat cu directzia sumal si lesmir..au revenit pe meleaguri natale, unde, cu mici si bere se ashtepta sosirea celor doi candidatzi ai partidului..din pacate doar unul dintre ei a onorat cu prezentza...cealalta personalitate fiind ocupata in alta parte..:P..noh cu alte shtiri next time..;)