marți, 2 iunie 2009

JOS CENZURA!!!!!!!!!!!!



buna seara...asta ar fi trebuit sa apara ca si comentariu...dar vreau sa vada TOTI CEI CARE AU GURA SLOBODA ca suntem sustinuti...prin acapararea de noi membrii..in fata publicului declar noului venit...BINE AI VENIT IN GRUP...sper sa crestem ca si membri pe parcurs si atunci nu o sa mai stie GURILE SLOBODE, pe cine sa ia la rost...va las cu un gust amar..

4 comentarii:

SURSA spunea...

Frate....... ceea ce facem noi pe blog azi au facut altii deja in anii trecuti. Din pacate unii nu s-au prins de fenomen asa ca tre' sa-l reluam noi. Desi comunismul a avut multe parti bune ei au ramas doar cu partile alea manjite de c.acao.... fiecare invata ce poate.Asa ca as jigni sistemu vechi daca le-as spune comunisti. Pur si simplu sunt protagonisti ai "manifestului impotriva omului prost" V-am salutat!

Ghiti spunea...

Dar de ce va luati atat de mult de partide si de politica?... Deoarece am avut acuze si din partea oamenilor de rand, care nu au nici o treaba cu politica. Daca nu stiti despre ce vorbesc luati legatura cu cei de la intrare din sat si veti afla despre scandalurile acestui blog.
Desi ma repet nu are nici o legatura acest blog cu partidele si cu politica ci doar cu cei care trag sfori in comuna Marca. Stiu ca scopul scuza mijloacele!

florinblogspot.com spunea...

...salutare..inteleg ca acest blog nu are treaba cu partidele politice si cu politica...da bate fieru cand e cald..acuma e campania in toi ..de cine sa ne luam...de abia astept sa ajung in sat sa fac cateva poze cu ce sa realizat..IN ANI CE AU TRECUT..rezultatul o sa fie unu ...:))

Sursa spunea...

As spune ca ai dreptate si ca prea se pomeneste de partide in comuna, insa cei ce sunt responsabili de starea comunei "din intamplare" s-au adunat toti sub cupola unui anume partid. Si stitti voi ca nu e bine sa nominalizezi persoanele direct responsabile asa ca se generalizeaza probabil extrapolandule pe acestea la un singura culoare portocalie:))