luni, 11 mai 2009

Nunti de aur

Ieri s-a organizat la Caminul cultural Marca o petrecere in cinstea cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie. S-au adunat aproximativ 40 de cupluri din toata Comuna Marca. Fiecare cuplu a primit o diploma de merit si un plic cu o mica atentie. Reactia a fost diversa uni ziceau ca pun diploma in rama si pe un perete fara icoane, altii au impaturat-o tacticos, se vedea ca o sa ocupe un puiuc din dulap cu diploma.
Multi ani inainte cuplurilor si celorlalti care nu au ajuns la 50 de ani de casatorie multa BAFTA.

11 comentarii:

Ionut Costrut spunea...

Incepi sa faci greseli de ortografie: zice-au=ziceau, alti=altii...s.a.m.d. Te rog sa corectezi:P Scuze, mda n`am putut sa ma abtin:D

Ghiti spunea...

ok ms

Ionut Costrut spunea...

In legatura cu sarbatoritii, puteai sa numesti cateva cupluri, nu fii zgarcit in exprimare:P

Anonim spunea...

Dar de meniu nu zice nimeni nik? Caldabosi, carnati, toba, jumari si o felie doua de branza. Fratilor puteati sa va indurati si la niste legume pe platou nu de alta da cu asa aperitiv astia nu mai apuca 51 de ani de casatorie :))

Domm spunea...

au primit binecuvantare de la popa,va rog, numa mancare de post!!!!!

Ionut Costrut spunea...

oricum e de apreciat ideea. ii si vad pe babaci simtindu`se bine. oricum s`au mai strans niste voturi...nu?!

florinblogspot.com spunea...

...fain ar fi sa se tina in fiecare a aceasta reuniune..nu numai cu campanii...nu de alta da sa prindem si noi aceasta aniversare..nu ar fi frumos?..io cred ca da..sau pana atunci mai diversificam si o sa sarbatorim pe luna;))

Anonim spunea...

Ionut, inainte de a critica pe altii in privinta ortografiei, corecteaz-o pe a ta. Se scrie "nu fi zgarcit", in primul rand, iar in al doilea rand, in limba romana exista cratima si nu apostrof!
Cristina

Ionut Costrut spunea...

@Critina Arata`mi cratima pe tastatura si o folosesc. Apostrof`u` nu se foloseste cand se "papa" o litera: da` in loc de dar, pan` in loc de pana... ca eu p folosesc in loc de liniuta, alta mancare de peste!:P Oricum, bine te`am gasit la comentarii:P

mira.ioana spunea...

Descopar cu mirare ca Marca are blog?!? Foarte bine, laudabila initiativa, scrieti despre tot ce se intampla, dar nu oricum:| Mult prea multe greseli de ortografie:|:|:| Daca vreti oameni "destepti" care sa va citeasca si sa va sustina, eu zic sa va luati un vorbitor de limba romana dupa reguli, nu dupa ureche:))

In rest...am vazut "pe viu" poze din camin, frumos l-au facut...e sublim, numai ca baia lipseste cu desavarsire:| Asta nu-i deloc frumos:|

Mai revin cu comentarii dupa ce imi imbogatesc impresiile:D Deocamdata, abia l-am descoperit:P

Ionut Costrut spunea...

@Mira Ioana - "Mira Ioana" fiind? Mai multe detalii despre tine...