miercuri, 11 februarie 2009

Modernizari

Dupa aprobarea proiectului de a finanta dotarea Caminului Cultural cu toalete, au inceput si lucrarie. In partea spre Barcau s-a prelungit cladirea cu inca doua incaperi in care vor fi amenajate toaletele. Asa e construim, mai modificam si uite asa vreodata vom ajunge la perfectionism.
Totusi, sa faci un spatiu asa de mare si sa il folosesti ca si sala de nunti, nu faci intr-un colt in interior doua toalete, e cam ciudat.
Niciodata nu e prea tarziu, sa avem incredere in viitorul care e plin de surprize.



16 comentarii:

Ionut Costrut spunea...

Chiar am vrut sa`ti propun sa faci poze..si sa discutam despre acest subiect. Mi`ai furat ideea din zbor. Faza e ca ai uitat de gradinita, stii ca am zis sa faci poze si acolo:D Iti tai prima de reportaj:D glumesc..pate apuc eu in weeku` asta:)

Ghiti spunea...

Era prea naspa vremea sa ma duc la gradinita sa fac poze. Si ce sa faci daca ne intelegem prin telepatie :)).

Anonim spunea...

Sunt de acord sa vb de lucruri pozitive... dar ca sa vezi partea buna a lucrurilor tre sa cunosti si partea mai "gri" a lor. Ca sa faci lucruri bune tre sa cunosti si sa le indrepti pe cele rele....:)

Anonim spunea...

Asa ca daca tot aveti relatii la primarie ar trebui sa ne informati si pe noi cati bani s-au primit pentru modernizarea caminului si ce se face cu acesti bani efectiv... fiindca nu sunt bani putini cei ce s-au primit

Anonim spunea...

Va salut si asteptam alte informatii de la voi...

Anonim spunea...

Va salut din nou...

Ghiti spunea...

Partea cu bani e mai dificila, eu nu prea am atatea surse sa vad liste cu finantari si cheltuieli. Incerc sa postez articole cu cat mai multe detali dar e greu si asa ca postez cel putin ideile, poate cineva are mai multe detalii si coresponeaza prin intermediul comentariilor. Desi ma repet am incercat sa colaboram cu o persoana din cadrul primariei dar nu ne-a onorat cu prezenta pe acest blog.
Daca se afla o persoana care este mai familiara cu treburile primariei o rog sa ne anunte pentru o viitoare colaborare.

Anonim spunea...

Pai in legatura cucaminu va pot da cateva detalii:-Valoare proiect modernizare camin= 6 mld.lei vechi
-Suma licitata aproximativ 5 mld. lei vechi

Anonim spunea...

Problema la acest proiect nu sunt banii, care au fost obtinuti deja, ci dotarile care se fac de acesti bani.Ideea e urmatoarea: Din surse neoficiale am aflat ca PRIMARUL comunei a incheiat un contract de toata jena cu constructorul castigator al licitatiei si de la grozavele dotari anuntate pt camin rand pe rand s-a renuntat la:- sala frigo', scaune si mese, aer conditionat...

Anonim spunea...

Ce va mai pot spune este faptul ca la ultima sedinta Toti consilierii au sarit la cearta cu edilul comunei reprosandu-i nepriceperea si totalul dezinteres fata de un proiect atat de important... Este adevarat ca pt a rezolva scaune si mese era nevoie de un artificiu contabil insa dupa ce primarul a fost atentionat de catre "Dumnezeul" lui economic, D-l Halmajan, acesta nu vrea sa mai semneze nik... I s-a retras sprijinul celor care l-au dus de mana pe bancile primariei.

Ghiti spunea...

Multumim pentru sprijin si asteptam si alte observatii de acest gen, chiar daca sunt din surse neoficiale.

Ionut Costrut spunea...

Ni ma. Ce informatii primim:)

Ghiti spunea...

Ce-i Ionut ti-e ciuda ca unii stiu mai multe detalii decat noi
?:))
De oameni ca si ei avem nevoie!

Anonim spunea...

......las ma cati bani sor investi in camin sau cati nu....mai tre sa mai intre si cativa in buzunar,,,,,de ce nu/?.....ca doar este de unde,,,,,chiar daca nu e corect......

Ghiti spunea...

asta cam asa e, si sa vedem macar ca se face ceva, cat de mic dar se face.

aandreea spunea...

deci fitzi atentzi k nu avetzi o Sursa prea bine si corect informata...k nu s-a renuntzat la scaune nici la mese...k s-au facut nuntzi si nu a trebuit sa se aduca scaune sau mese din alte parti..si ink ceva sala frigo s-a facut..nec nec..mai informeaza-te..ok honney??