duminică, 9 ianuarie 2011

Comuna Marca pe Facebook!


Vrem sa promovam Marca? Facebook-ul e un mod perfect prin care putem sa informam mai direct comunitatea prin crearea unei pagini cuprinzand informatii generale,poze,idei, linkuri cu trimitere la ceea ce postam pe blog, etc. Nu suntem nici prima comuna care ar face asa ceva si nici ultima. O majoritate mare "exista" pe facebook :D, si putem profita prin asta macar sa cream o carte de vizita virtuala a comunei ,a comunitatii. Multe s-au intamplat si putine s-au scris pe blog in ultimul timp.Poate asa putem vedea feedbackul ala mult asteptat de la Descriere. Haideti de an nou sa facem macar o schimbare. Astept pareri.
La multi ani!

3 comentarii:

Dana Faina Waters spunea...

Schimbarea e buna, doar atunci cand e in bine, e eficienta, constructiva. Nu sunt pentru schimbare, doar de dragul schimbarii. Ce intentionati sa obtineti prin deschiderea unui cont facebook? Credeti ca lucrurile vor lua o intorsatura pozitiva in Marca, va schimba conduita, caracterul, atitudinea oamenilor? Si daca da, cum?

SURSA spunea...

Promovarea comunei prin mai multe mijloace in general este benefica. Nu cred ca s-ar rezolva numeroasele probleme ale comunei dar nici nu va crea cele mai mari probleme ale ei prin crearea acestui cont pe facebook.
Observ insa o usoara ostilitate in comentariul anterior(Dana Faina)cu privire la crearea si scopul acestui cont.
Cum am spus mai sus nu se vor rezolva multe... insa cineva se gandeste si incearca sa faca ceva pentru MARCA.Poate iti este mai greu sa intelegi(Dana) de departe detaliile situatiei in care se afla tara si comuna in acest moment insa noi suferim acut de o lipsa de practica. Toata lumea are idei mai mult sau mai putin bune dar numeni "nu pune mana".In aceasta idee sustin orice initiativa care se pune in practica pentru un viitor cel putin decent oricat de mica ar fi.

Dana Faina Waters spunea...

Multumesc pentru raspuns. Nu e vorba de ostilitate, de ce as fi ostila unei initiative constructive cand e vorba de comuna in care m-am nascut si am trait atatia ani? Voiam doar sa stiu ce se urmareste prin crearea unui cont Facebook si cum poate fi asta in beneficiul comunei. Desi sunt departe, urmaresc si sunt la curent cu evolutia lucrurilor in tara si imi pasa de soarta ei. Dar in acelasi timp stiu si ca e o mare lipsa de fapte, in locul vorbelor. Abia astept rezultate pozitive! Va doresc mult succes!