sâmbătă, 7 martie 2009

Echipa pentru situatii de urgenta!

Umbla vorba prin targ, ca cica se va infiinta o echipa pentru situatii de urgenta, pentru fiecare comuna, deci si pentru Marca. Interesant. Pentru ce situatii? Cutremure? Sau carantine grave? Jafuri? Incendii? Care echipa "sa ce"? Sunt curios cine o sa faca parte din aceasta echipa. Precis apropiati ai consiliului local. Sau o sa se dea concurs? Cica n`o sa fie platiti in bani, ci in asigurari de viata, pentru cei din echipa. Interesant?! Daca stiti mai multe detalii, va astept...Oricum o sa revin cu detalii...

9 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare tuturor marcanilor! :)Crearea "echipelor pentru situatii de urgenta" este un prim pas "pasnic" pentru crearea unui sistem de control al cetatenilor pentru ceea ce va veni in urmatorii ani. Nimic de speriat ... deocamdata. Totusi ar fi bine sa fim atenti la ceea ce se va intampla in tara noastra si in lume in urmatoarea perioada de timp.

Ionut Costrut spunea...

De ce? La ce sa avem grija? Adica intr`un fel inteleg ideea...azi a fost cam liniste. Sa fie linistea dinaintea furtunii??

Anonim spunea...

Ca si idee nu comentez faptul de a crea o echipa de interventie( nu e ideea conducerii locale ci ei doar trebuie sa o aplice).As comenta insa urmatorul aspect: ce are de facut aceasta echipa-practic- si... credeti ca este pregatita? E clar ca este o echipa formata din apropiatii primarului si figureaza doar pe hartii. Si nu m-ar deraja daca nu ar avea neste facilitati pe care altii nu le au.

Anonim spunea...

Oricum consilierii locali au amanat aprobarea listei pt urmatoarea sedinta.
Insa as mai sesiza cateva aspecte mult mai importante decat echipa de urgente, si anume ca primarul comunei are talente ascunse de nebanuit... in curand aproape 6 miliarde de lei vechi vor disparea aproape fara urma- asta da numar de magie-...:)De ce spun APROAPE fara urma? Fiindca se vad cateva urme de la acesti bani pe caminul de la Maraca... (de toata jena)

Anonim spunea...

Am uitat sa va spun ca ,Mitica, edilul comunei Marca nu se mai bucura de sprijinul smecherilor care l-au instalat pe scaunul de primar... Asta se intampla cand cainele nu executa comenzile stapanului...
Adevarul e ca si ei(smecherii, s-au mirat de cat de talentat e primarul la gestionarea banilor pt. camin.....:)

Anonim spunea...

Pt. Ionut Costrut: Daca ai anumite curiozitati despre ce se mai intampla in Marca posteaza intrebarile pe blog...

Ionut Costrut spunea...

Imi place "sursa":) O sa postezi zilele acestea ce am mai aflat de prin sat...ca doar am dat o fuga pana acasa:D

Ghiti spunea...

Pentru Sursa: dupa acest weekend imi permit sa spun, ca lipsa de sprijin a primarului a fost doar aparenta. Acum sunt toti in campanie si dupa cum trebuie sunt uniti.

Dana Faina Waters spunea...

Salutare dragilor mei consateni! Wow, ce surpriza sa vad ca Marca are blog!!! Asta inseamna ca noi, toti cei care avem radacini in Marca (si unii foarte adanci), o sa putem afla ce mai e nou pe acasa, sa ne mai stamparam sufletul.
Cum am spus, e o mare surpriza si ma bucur nespus ca am "dat" de voi.
Felicitari pentru initiativa!
Astept nerabdatoare noutati!