luni, 17 noiembrie 2008

Lucrari Autostrada Transilvania!


Recent, nu demult, nu pot sa zic cu exactitate, s-au inceput lucrarile la cel mai mare proiect de infrastructura din Europa si in dreptul comunei noastre. Cei de la Bechtel au inceput sa aduca utilaje, cu care o sa intoarca in sus si`n jos lucurile mioritice:) Asa ca mana pe aparate si faceti poze pentru posteritate, nu de alta, dar la batranete sa le puteti arata nepotilor cum aratau meleagurile comunei:) Sper sa nu`mi darame casa:D

Pentru cei care intereseaza, este si un site dedicat autostrazii, asta pentru informatii suplimentare, de la comunicate de presa, la noutati. Il accesati de aici.

11 comentarii:

Ghiti spunea...

Si ce frumos o sa stam noi alinitati pe autostrada la autostop.:)) Si daca se reusete sa se faca urcare pe autostrada la Ip va fi minunat, vei ajunge mai repede din Oradea in Marca decat dintr-un colt in celalalt al unui oras.

Anonim spunea...

DA FRUMOS CU ATOSTRADA....NUMAI CA PANA CE O SA SE DEA IN FOLOSINTA.........VOR TRECE ANI BUNI NOI O SA FIM BATRANI SAU CINE STIE DACA VOM AJUNGE...........

Anonim spunea...

Cat de minunata priveliste o sa ai dimineata cand o sa te trezesti si o sa vrei si tu ,ca tot omu', sa stai pe prispa casei, sa simti mirosul proaspat de dimineata, sa-ti tii femeia pe un picior si sa "fii dus departe" in zare.....dar, din pacate, "zumzaitul" motoarelor o sa te trezeasca din visare!
Asa ca eu propun sa mutam locatia casei sau ,de ce nu, sa deviem putin traiectoria autostrazii:)

Ionut Costrut spunea...

Pentru Moni:...las` ca nu e dracu` asa de rau cum pare! iar pentru ghiti: ce zici de o afacere gen Mc Drive? Faza cu comanda la Ip si livrarea de la balconu` casei mele;))

sumalan spunea...

INEVITABIL ACEEA INVESTITZIE TREBUIA SA FIE : INCEPUTUL SI FINALITATEA EI NU A DEPINS SI NU V A DEPINDE DE ACORDUL SI VOINTZA MARCANILOR , pacat ca se va distruge autenticitatea si naturaletea albiei Raului Barcau .

(dar cui ii pasa - zarurile au fo' aruncate)

sumalan spunea...

.... am vazut zilele trecute pe tv ... ca firma BECHTEL incepe ... programul de "disponibilizare " , a muncitorilor .
*** Deci asa cum va mai ziceam fratilor :(citez) " INCEPUTUL SI FINALITATEA EI NU A DEPINS SI NU V A DEPINDE DE ACORDUL SI VOINTZA MARCANILOR "

Ghiti spunea...

Nu depind deciziile de marcani, dar mai avem timp sa ne bucuram de peisajele frumoase din jurul satului. Cand vor intra cu adevarat cu utilajele pe raturi, vom simpti si vom vedea un adevarat santier, plin de praf si zgomot.

Anonim spunea...

*** STIATI CA ACEL BLESTEMAT CONTRACT CU BECHTEL , DE FAPT E O CONTRAPARTIDA CU CEDAREA CATRE AMERICANI A , AEROPORTULUI " KOGALNICEANU'?
n*** b*****

Ionut Costrut spunea...

Nu stiam! Ne dai mai multe detalii?

sumalan spunea...

nu ... se foloseste numai cat se da !

interzis sub 18 ani
n*** b*****

sumalan spunea...

IAR FACI IONUTZ PE CURIOSUL
de fapt am auzit noua ta porecla : IONUTZ STERGE TOT